Bindweefsel massage

Bindweefselmassage

De bindweefsel massage is een bijzondere huidverbeterende en anti-aging behandeling.

Het is een pittige behandeling. Deze bijzondere massage is ook toepasbaar tijdens de zomermaanden, omdat het niet uitdrogend werkt.

Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd, rimpels worden minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken.

De massage is een zeer intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. De opperhuid wordt gemasseerd en er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van jouw huid. Dit is een unieke anti-aging behandeling voor je gezicht, die ervoor zorgt dat je huid strakker en gladder wordt.

Al na 1 behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor je gezicht zichtbaar. Echter, om een optimaal resultaat te bereiken en te behouden is deze massage in kuurvorm aan te bevelen. Ik bied deze massage in kuurverband aan, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om 6 tot 12 behandelingen. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en wordt de structuur van uw huid steeds beter en mooier.

Resultaat:

  • Strakkere, stevige huid
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Stralende en jongere uitstraling
  • Minder spanning in het gezicht
  • Positief effect bij een slechte doorbloeding
  • Verbetering van de huidstructuur
  • Bevordering celdeling
  • Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1x per 6 weken een massage te ondergaan.

Uiteraard is een nog mooier en effectiever resultaat om dit te combineren met een anti-age salon behandeling. Tijdens een gratis intake gesprek leg ik u alle ins en outs aan u uit.

Graag tot ziens in mijn schoonheidssalon!

Bindweefselmassage