Huidverzorging

Jouw basis

De basis voor een gezonde huid begint met de juiste producten en behandelingen. Iedere behandeling wordt specifiek afgestemd op jouw wensen en huidconditie, waardoor jouw huid weer gezond en stralend wordt! Met onze krachtige behandelingen kunnen we zowel huidveroudering als complexere huidaandoeningen aanpakken zoals een kwetsbare huid, acne, rosacea, hyperpigmentatie en littekens, maar zeker ook droog, vet en vochtarme huid.

Huiverzorging

Onze huid is onze buitenkant en onze bescherming tegen alles. Daarom mogen we best lief zijn voor onze huid: extra aandacht voor goede huidverzorging is niet verkeerd. Maar… wat is een goede huidverzorging? Hoe weet je welke verzorging jouw huid nodig heeft? Als medisch schoonheidsspecialiste en huidprofessional heeft de huid geen geheimen voor mij.

De huid is het omhulsel van ons lichaam. Op allerlei manieren beschermt de huid ons, tegen stoten en bacteriën bijvoorbeeld. Zeker een must dus om je huid goed te verzorgen!

Wanneer we de tekorten in de huid aan willen vullen, spreken we van huidverzorging. Bijvoorbeeld: uw huid is droog en u gaat zorgen dat dit beter aanvoelt.

De huid bestaat uit drie verschillende lagen: de opperhuid, de lederhuid en de onderhuid. De huidlagen afzonderlijk bestaan ook weer uit verschillende laagjes, die elk hun eigen functie hebben. Iedere huidlaag heeft zo zijn eigen voedingsstoffen nodig. De huidverzorging heeft zijn werking op de opperhuid.

Normaal gesproken kan de huid heel veel dingen zelf prima regelen. Via de voeding die u binnenkrijgt, krijgt uw huid van binnenuit voedingsstoffen en bouwstoffen toegediend via de bloedbaan. Door allerlei processen kan dit verstoord raken. Denk aan verkeerde gezichtsreiniging, centrale verwarming of juist airco, slechte voeding, stress, te lang in de zon, roken etc. We zullen dan de huid een handje moeten helpen met de juiste verzorgingsproducten.

Ik kan u hierbij helpen. Na een huidanalyse zal ik u mijn advies geven. Bij een behandelplan hoort altijd een goede thuisverzorging van de huid. Hoe u uw huid thuis moet behandelen leg ik u uitgebreid uit en indien gewenst een huidanalyse met behulp van de skin-pro.

Shape