Medisch pedicure

De medisch pedicure is een specialist!

De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Zij is in het bezit van o.a. het diploma diabetische- en reumatische voet. Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en anti-druk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet en nagel problemen.

KRP (Kwaliteitsregister Pedicures)

Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP. Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen d.m.v. bij- en nascholing om kennis en innovatie in het vakgebied bij te houden. Een bij het KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit!

 

Paramedisch Chiropodiste

Wat is Paramedische Voetzorg?

Een Paramedisch Chiropodiste is opgeleid tot complexe zorgverlening aan probleemvoeten en is werkzaam in de eerstelijns gezondheidszorg. Als Paramedisch Chiropodiste ben ik bevoegd om naast alle behandelingen specifiek onderzoek te verrichten en wondbehandelingen te mogen uitvoeren.

Mocht u vragen of verdere informatie willen dan ben ik via e-mail, facebook en telefonisch bereid deze te beantwoorden. Kijkt u eens rond op deze site voor o.a. verdere gespecialiseerde voetzorg. Het zal u zeker inspireren.

Graag tot ziens in mijn praktijk!