Forlle'd

- Gezonde huid gedreven door wetenschap -

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat met zijn ingrediënten in de dermis komt zónder de epidermis te beschadigen. De unieke nanotechnologie – waarbij hyaluronzuur verkleind is naar 5 nanometer. Dit is 600 tot 4000 maal kleiner dan andere hyaluronzuur in cosmeticaproducten. Niet voor niets heeft Forlle’d voor deze technologie een nobelprijs gewonnen. Het hyaluronzuur in Forlle’d fungeert als een delivery system, maar werkt vooral superieur anti-ageing. Naast hyaluronzuur werkt Forlle’d met diverse actieve ingrediënten zoals Platinum – het krachtigste antioxidant op dit moment, Geïoniseerde mineralen die zorgen voor cel stimulatie en nog veel meer ingrediënten die collageen boosten voor huidverbetering vanuit de dermis.

Waarom Forlle'd?

Omdat we weten dat onze klanten veel waarde hechten aan de producten die ze gebruiken, zijn we er sterk van overtuigd dat het onze verantwoordelijkheid is om de meest geavanceerde producten te leveren met het uitstekende effect met behulp van ingrediënten van de hoogste kwaliteit en de allernieuwste technologie.

De Forlle’d-methode is gebaseerd op het Forlle’d Innovative Delivery System (FINDS) , waardoor Forlle’d-producten ideaal zijn om de actieve ingrediënten op een niet-invasieve manier naar alle huidlagen te transporteren zonder de integriteit ervan te verstoren, om de huid diep te hydrateren en te verbeteren. natuurlijke regeneratie en immuniteit.

Het Forlle’d Innovative Delivery System is een exclusieve combinatie van gepatenteerd ultralaag moleculair hyaluronzuur en geïoniseerde mineralen die het transport van actieve ingrediënten naar de diepere huidlagen vergemakkelijken. Forlle’d-producten bevatten ook gepatenteerde laagmoleculaire ceramiden, die maximale authenticiteit hebben met menselijke huidcellen en laagmoleculair platina – de ultieme antioxidant die bestand is tegen alle vormen van actieve zuurstof.

Uniek complex van actieve ingrediënten met een laag moleculair gewicht, samen met geïoniseerde mineralen, werkt synergetisch op de opperhuid en dermis van de huid, helpt de huidstructuur te herstellen en de celregeneratie te stimuleren, verhoogt het hydratatie- en ontgiftingsvermogen, verbetert de immuniteit van de huid en beschermt tegen irriterende stoffen en allergenen, evenals normaliseert minerale balans in de huid en versnellen het genezingsproces.

Een revolutie in de huidverzorging

Forlle’d introduceert een intelligente huidverzorgingsoplossing op basis van de allernieuwste gepatenteerde technologie, biotechnologische formuleringen, zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en het unieke toedieningssysteem. De producten van Forlle’d, ontwikkeld en vervaardigd in Japan met behulp van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen, helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid en natuurlijke schoonheid op elke leeftijd te behouden.

Zeer efficiënte producten met onmiddellijke en langdurige resultaten

Hi-tech, ethische, efficiënte en unisex Forlle’d geavanceerde huidverzorgingsproducten zijn perfect compatibel met elkaar en stellen huidprofessionals in staat om gemakkelijk op maat gemaakte in-office behandelingen te creëren, evenals dagelijkse huidverzorgingsroutines die zijn afgestemd op de huidbehoeften van elke klant, ongeacht hun leeftijd of huid type.

Wil jij een gratis intake of een afspraak? Dat kan via onderstaande boekingsknop of geef mij een berichtje via e-mail of whatsapp.

Shape