PH Formula

- PHFORMULA BIEDT BEHANDELINGEN OP MAAT, GERICHT OP ONDER ANDERE HET OPLOSSEN VAN COMPLEXE HUIDPROBLEMEN -

pHformula is één van de eerste pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen. Met pHformula kunnen milde behandelingen uitgevoerd worden om de huid te onderhouden, maar het biedt ook mogelijkheden voor intensieve behandelingen die zich volledig richten op het oplossen van diverse complexe huidproblemen. Denk hierbij aan acne, pigmentatie, rosacea, en huidveroudering. pHformula biedt unieke skin resurfacings met weinig downtime en maximaal resultaat!

Over pHformula

Hoewel peelings al sinds de jaren tachtig in diverse vormen bestaan, vertegenwoordigt skin resurfacing een nieuwe generatie huidverbetering. pHformula heeft skin resurfacing sinds de oprichting in 2010 nóg verder ontwikkeld; met dermatologische, non-invasieve en op maat gemaakte skin resurfacing behandelingen, gebaseerd op de wetenschap.

Behandelfilosofie

Ons skin resurfacing systeem is gericht op de behoeften van jouw huid – of het nu gaat om anti-ageing, hyperpigmentatie, chronische roodheid, acne of een directe boost. pHformula heeft een ‘’layer- en leave-on techniek’’, de meeste producten die worden aangebracht zijn zelf-neutraliserend en kunnen dus op de huid blijven zonder getimed te worden. Een selectie specifiek samengestelde producten wordt thuis gebruikt voor het beste resultaat. De ‘’outside in’’ en ‘’inside out’’ filosofie zorgt ervoor dat krachtige voedingsstoffen binnenin de huid aan het werk worden gezet, terwijl je huid aan de oppervlakte snel herstelt.

Het belang van pKa

Voor pHformula is de pKa-waarde van het zuur van belang – de meting van de sterkte van het zuur (dat wil zeggen hoe zuur het zuur is). Sterke zuren hebben een lagere pKa-waarde dan zwakkere zuren en pHformula maakt gebruik van een combinatie van de sterkste zuren. Hierdoor kan de concentratie zuren worden verlaagd, waardoor de pH-waarde en de pKa-waarde in balans komen. Deze balans veroorzaakt regeneratie van de huid en een resurfacing-effect, in tegenstelling tot diepe peelings die veel onaangename bijwerkingen kunnen hebben. Om de penetratie van de protonen (werkstoffen) verder te reguleren is het PH-DVC™ delivery complex – uniek voor pHformula – ontwikkeld. Dit delivery systeem zorgt voor een maximale werking zonder de bijwerkingen die vaak gepaard gaan met reguliere chemische peelings.

Behandelingen

  • G.E resurfacing voor de behandeling van huidveroudering
  • C. resurfacing voor de behandeling van acne
  • R. resurfacing voor de behandeling van chronische roodheid
  • E.L.A. resurfacing voor de behandeling van hyperpigmentatie

Resultaten

Effectieve en consistente resultaten zijn onze prioriteit. Onze voor en na foto’s worden nooit geretoucheerd, zodat je eerlijke resultaten kan zien die bereikt zijn door echte mensen. Daarnaast is het resultaat een samenwerking tussen de specialist en het thuisgebruik van producten van de cliënt.

Wil jij meer info wat ik voor jouw huid betekenen kan? Boek nu een gratis intake of geef mij een bericht via e-mail of whatsapp.

Shape