Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Anja Augustijn-de Groen en woon in de prachtige stad Bergen op Zoom (Noord-Brabant). Ik ben ruim 30 jaar gelukkig getrouwd en heb 3 fantastische volwassen kinderen.

In 1998 ben ik met veel plezier en door aansturing van mijn man begonnen aan mijn opleidingen in uiterlijke en verzorging met het resultaat van deze dag een instituut in uiterlijke (para)medische en innerlijke verzorging, genaamd Van Top tot Teen Bergen op Zoom. Mijn lang gekoesterde grote droom is uitgekomen en hebben we als gezin én hard werken waar kunnen maken. Ons instituut bestaat momenteel uit 15 collega’s die allen hun specialisme uitoefenen.

Onze dochter, de grote aanstichter van ons centrum, runt in ons pand haar eigen allround kapsalon. Verder bestaat ons gediplomeerd en gespecialiseerd team uit  nagelstylistes, medische pedicures,  podotherapeuten, een orthopedisch schoentechnieker, een reflexologe en wimperspecialisten.

Ik ben een leergierig, perfectionistisch en sociaal persoon en probeer mijzelf altijd te blijven ontwikkelen. Dit geef ik ook mee aan mijn team en probeer hen te motiveren in de belangrijkheid van kennis en kunde om te kunnen blijven functioneren en groeien. Mijn motto is dan ook; kennis is macht en respect naar cliënten én elkaar is goud. Bovendien je bent nooit te oud om te leren. Daarnaast vind ik het ontzettend belangrijk om onze cliënten bewust te maken van het gebruik van gezonde cosmetica en de noodzaak van lichaamsverzorging. Met het volgen van de totale opleidingen Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie en specialisaties in Medisch Pedicure waren voor mij dan ook de perfecte waardevolle aansluitingen waar ik nog naar op zoek was voor ons instituut. Er wordt medische diepgang gegeven die juist gericht is op de schoonheidsbranche én pedicure branche. De waardering van onze cliënten die we krijgen dat zij zich veilig bij ons voelen is een absolute opsteker en met de diploma’s in mijn hand de kroon op mijn/ons werk.  

Anja Augustijn-de Groen