Verwijde vaatjes

Vasculaire laesies zijn het resultaat van talrijke of grote vaten die zich direct onder uw huid vormen. Deze laesies komen in veel maten en vormen voor en kunnen overal op het lichaam voorkomen. Ze kunnen vele vormen aannemen, zoals wijnvlekken, gesprongen haarvaatjes, diffuse roodheid, hemangiomen en kersenangiomen. Deze vasculaire laesies kunnen goed behandeld worden met de Biotec Xlase. 

Hoe werkt de behandeling?

Er worden korte, veilige lichtflitsen op de huid gericht. Dit kunnen zichtbare intense lichtflitsen zijn of laserstralen. Dit is afhankelijk van de aandoening die u behandeld wilt hebben. Het systeem filtert het licht om ervoor te zorgen dat de gebruikte golflengtes worden geabsorbeerd door hemoglobine in het bloed in uw probleemvaten. Het licht wordt omgezet in warmte, die het eiwit in de wand van het vaatje vernietigt, waardoor de vaatjes na de behandeling geleidelijk verdwijnen.

Voorzorgsmaatregelen

  • Het is van belang de huid voor en tijdens de behandelperiode niet bruin te laten worden (door de zon, de zonnebank of zelfbruinende producten).
  • Het is aan te raden om in de vier uur voorafgaand aan de behandeling niet te roken
  • Over het algemeen is er na de behandeling geen speciale verzorging nodig, maar met een gevoelige huid kan het prettig zijn na de behandeling een koud kompres op de behandelde plek te leggen.
  • Na de behandeling dient u blootstelling aan de zon gedurende 30 dagen te vermijden. Bescherm uw huid goed en gebruik en zonbescherming met een factor van minimaal 30.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van de plek en het aantal te behandelen bloedvaatjes. Dit kunnen we samen in een gratis intake met u bespreken. Wilt u een proefshot ervaren dan berekenen we daar € 25,– voor.

Bel of mail vrijblijvend voor een afspraak

Bij Van Top tot Teen Bergen op Zoom profiteert u altijd van persoonlijke aandacht, vakbekwame professionals en gunstige prijzen. Neem gerust contact op met ons als u meer wilt weten over laserontharing en onze voordelige aanbiedingen. Wist jij dat er met onze laser meerdere huidproblemen kunnen worden opgelost? Wacht niet langer en boek direct een gratis intake met proefschot.

Van Top tot Teen BoZ is te bereiken op telefoonnummer 0164-259988. Online een afspraak maken is ook mogelijk via het contactformulier. Uiteraard mag jij mij ook berichten via mijn gsm 06-38199480.